Barcelona

Barcelona

Efterårstur til Barcelona

Jeg er mest fan af, at tage på storbyferie om efteråret da vejret passer perfekt til sightseeing og lokale besøg. Min tur til Barcelona var en forlænget weekend med familien, og den var over al forventning. Vejret var perfekt og der var tid til både shopping og kulturelle besøg. Den første dag, gik vi rundt i gaderne og selvfølgelig også på den berømte ”La rambla”. Her fik vi den lækreste frokost, og senere tog på lokalt madmarked ”La Boqeria” hvor der var alt muligt lækkert! Dette marked er åbent hver dag, og er klart et besøg værd!
La Boqeria_marked
La Boqeria_marked

TAPAS

I Barcelona er der rig mulighed for diverse tapas steder. Vi besøgte Catalunya og det fungere sådan, at man sidder i baren og har mulighed for at vælge alle mulige tapas retter. Man betaler for de pinde man spiser og det er slet ikke dyrt! Det eneste negative er, at der hver aften er vildt meget kø til at få et bord, faktisk op til 45 min. Hvis man kommer omkring 19 tiden. Vi fik af vide af en tjener, at det ville være en god idé at komme omkring kl 18 eller ved frokosttid.

PARK GÜELL OG MAGISK SPRINGVAND

Andre ting der er must see i Barcelona er Park Güell og Font Magica. Hvis man ønsker at se de smukke mosaikker ved Park Güell, skal man huske enten at bestille billetter hjemmefra, eller dagen før, da man ellers risikere at vente på næste ledige tid, så godt kan være 3-4 timer væk. Man kan god i mellemtiden gå rundt i parken uden om, hvilken er meget smuk!
Park_güell_view
Pak_güell
Det magiske Font Magica springvand er også et must see når man er i Barcelona, dog ligger det i en del af byen, hvor der ikke sker andet end springvandet. Der er ikke så meget at se ud over springvandet, så der er ingen grund til at tage tidligere afsted.
Font_Magica

La Sagrada Familia

Sidst men ikke mindst, er der La Sagrada Familia, evighedsprojektet som har været 130 år undervejs. Der er stadig ikke færdig, men den bliver verdens højeste kirke når den er. Da Antoni Gaudí blev sat på projektet i 1884 ændrede han designet fuldstændig. Helt sikkert en attraktion, der er værd at opleve.
Sagrada_de_familia
Sagrada_de_familia
Her er det også godt at bestille billetter dagen før, for ikke at risikere alt er udsolgt. Det er virkelig flot og meget specielt, og du har endda mulighed for at betale ekstra for at komme op i ét af de to tårne og se udsigten over hele Barcelona! Inden man forlader kirken, er der mulighed for at se et museum i kælderen, der viser alt om byggeriet. Hvis du er til kulturelle oplevelser, kan jeg klart anbefale en storbyferie til Barcelona, der byder på mange interessante attraktioner og must sees. Håber at vores indlæg kan give dig inspiration til din næste rejse. //Pernille