Find lækkert lys fra Philips på nettet

Find lækkert lys fra Philips på nettet

De fleste kender det, at man kommer hjem efter en glad aften i byen og famler efter kontakten til lyset. Man er måske nødt til at tænde for lyset på sin smartphone for at finde den. Men den tid er forbi, hvis man vælger en intelligent løsning. Der er kommet masser af innovative løsninger på belysningen i hjemmene i løbet af de seneste år, så man ikke fremover kommer til at rage rundt efter lyset igen. Men der er flere features i disse nye moderne lyskilder. Og de er lette at implementere.

En af de mest smarte løsninger finder man i Philips hue, som er intelligent lys, der kan tilpasse sig alle situationer og stemningssætte en hver lejlighed. Philips hue kan nemt installeres i lille skala, hvis man ønsker at lægge forsigtigt ud, men kan også fungere som fuldskala belysning, både ude og inde. Man kan styre Philips hue med sin smartphone. Alt fra farve til styrke kan reguleres, og man kan designe sine helt egne stemninger og gemme dem til en anden gang, hvis man vil.

Smart lys til alle situationer

Hvis du ser film i hjemmebiografen, så kan Philips hue tilpasse lyset, så det ligger i tråd med lyset i filmen. Det giver en ekstra dimension til oplevelsen af din yndlingsfilm eller serie. Man kan også sætte Philips hue til at skabe lys, der passer til den musik man spiller. Og har du og kæresten en romantisk aften derhjemme, så kan du lyssætte begivenheden med det mest følsomme lys. I det hele taget kan du forandre dit hjem flere gange om dage, blot ved at ændre farve og styrke på lyset.

En webshop med lyse ideer

Hos coolshop.dk kan man købe alle de nye, spændende løsninger fra Philips hue. Man kan også læse mere om, hvordan det virker, inden man kaster sig ud i den nye lyssætning af hjemmet. Intelligent lys er uden tvivl fremtiden, for det er så smart og nemt at implementere. Og så er det slut med at famle efter kontakten, for den har selv opdaget at du er kommet hjem.