3 fordele ved livet som sælger

3 fordele ved livet som sælger

De fleste kender en eller to, der arbejder eller har arbejdet som sælger. Det virker måske ikke som det mest prestigefyldte job, men det betyder altså ikke, at det ikke har sine helt egne fordele. Der er desuden stor forskel på de mange jobs, man kan have som sælger, så der mangler aldrig variation, hvis man er villig til at springe ud i noget lidt anderledes. Det kan desuden være en fordel at kende en sælger, hvis man kunne ske at få brug for nogle af de ting, de arbejder med at sælge, da man i nogle tilfælde kan få rabat eller endda få noget helt gratis. Hvis du har overvejet at blive sælger, kender nogen der overvejer det eller bare gerne vil lære mere om, hvad fordelene ved at være sælger er, så læs med her.

Du kan, alt efter hvad det er, du sælger, rejse rundt ikke bare inden for landets grænser, men også rundt i mange andre lande og opleve de forskellige kulturer, seværdigheder og så videre, der findes andre steder i verden. Som sagt så kan det komme an på, hvad man sælger, men det afhænger også af, hvem man sælger for og om man går fra dør til dør, sælger på bestilling eller om det kun er virksomheder, man sælger til. Hvis du vil sælge store ting som en opvaskemaskine, så er det jo nok kun de sidste to muligheder, der rent faktisk har en chance for at virke i praksis.

Hvis du er glad for at snakke og snakke og snakke, eller bare gerne vil omgive dig med nye mennesker, du kan lære af, hele tiden, så er du stødt på det helt rigtige erhverv. Her har du nemlig rig mulighed for at snakke, og så er der rigtig mange interessante mennesker, som man nemt kommer til at møde, når man arbejder som sælger. Det er selvfølgelig ikke et krav, at du konstant snakker med nye mennesker, så hvis den del af at sælge ikke tiltaler dig, så frygt ikke – der er andre måder, du kan være sælger!

Nogle vil bare gerne sidde på deres flade røv hele dagen og snakke i telefon. For nogle foregår det på et kontor, mens andre kan gøre det fra hjemmets trygge rammer, men i sidste ende er pointen altså, at man ikke behøver at se på en masse nye ansigter hver dag. Der er også nogle jobs som sælger, hvor man kun meget sjældent behøver at høre på andre mennesker eller snakke med dem. Det er for eksempel tilfældet, hvis du rejser rundt til forskellige virksomheder eller lignende og holder præsentationer om de produkter, den virksomhed du arbejder for sælger. Igen er det bare et eksempel, og du kan højst sandsynligt finde noget, der passer perfekt til dig.