3 ting der snart bliver gemt væk indtil foråret

3 ting der snart bliver gemt væk indtil foråret

Efteråret er ved at være slut og det betyder, at det snart bliver vinter. Vi ved alle sammen, hvad det betyder, at det bliver vinter, så lad os ikke snakke alt for meget om den forfærdelige kulde og de korte dage, som vi snart kommer til at opleve endnu en gang. Det er i stedet en lidt anden del af skiftet til den nye årstid, vi vil sætte fokus på, for det er en årstid, hvor vi gemmer nogle ting væk i flere måneder. Det er en anden side af vinteren, som mange ikke snakker nok om, men det kan faktisk være et meget interessant perspektiv, så vi vil her fortælle dig om tre ting, der snart bliver gemt væk indtil foråret.

En af de første ting, der bliver gemt væk, når vinteren nærmer sig, er alle de smukke kjoler, der ikke er varme nok til årets koldeste årstid. Det er ikke altid rart at skulle skilles med sin yndlingskjole fra Gestuz i flere måneder, men hvis du virkelig vil, kan du da stadig den på inden under overtøjet, så du kan vise den frem de steder, hvor der er gulvvarme. Et alternativ er at drikke dig så fuld, når du er til fest eller i byen, at du ikke kan mærke kulden. Alkohol varmer jo, som du nok ved, men pas nu på, at du ikke fryser ihjel. Det ville du ikke være den første, der gjorde, så lad som minimum være med at være fuld uden opsyn, hvis du altså absolut vil forgifte dig selv med et stof, der er langt farligere end for eksempel cannabis.

Noget andet, du må undvære i nogle måneder, er alle dine pæne sko. Det er simpelthen bare ikke praktisk at have pæne sko på, når man også skal holde varmen og undgå at glide og slå sin numse. Nu tænker du måske, at du bare kan tage nogle flere squats og på den måde gøre din numse hård som stål, men lad nu være med at tage ting så bogstaveligt og pas på dig selv. Squats er dog en god ide, så fortsæt endelig med det.

Den sidste ting, vi vil nævne, men bestemt ikke den sidste du må undvære, er løbeturer uden for. Sneakers er ikke specielt praktiske, når det er glat uden for, og det betyder altså, at du må flytte dine ellers meget fornuftige løbeturer inden for. Det kan dog ske, at du kan finde en rute i nærheden af hvor du bor, som du kan løbe på uden at risikere liv og lemmer. Vi foreslår dog, at du for en sikkerheds skyld flytter al den slags motion inden for, hvor du i øvrigt også kan holde varmen, selv om det sjældent er et problem, når man rør sig.