Hawaii – uddrag fra privat rejsedagbog 2014

Hawaii – uddrag fra privat rejsedagbog 2014

Vel ankommet til Hawaii – Her skal vi nu være de næste 5 dage.

Vi ankom til Hawaii her til eftermiddag og der var overskyet, dog dejligt varmt vejr og solen kom senere da vi gik ud. Vi kom til hotellet som ligger lige midt i centrum faktisk  dog har vi en mega lille pool så det bliver stranden vi kommer til at sole os ved. Vi gik ned for at se centrum og der er rigtig hyggeligt  vi gik også forbi stranden og den er så lækker og vi glæder os til at ligge der i morgen - lækkert klart blåt vand!! Enten i morgen eller fredag skal vi ud og svømme med delfiner - weee vi glæder os! Lige nu sidder vi i receptionen - der er kun net her... Og der regner faktisk lidt.... Håber på bedre vejr i morgen!
hawaii_beach
hawaii_beach

Første hele dag

Vi har lagt på stranden hele dagen - og Mia er bare blevet rød!!  Vandet er fuldstændig blåt/turkis - det så smukt 🙂 Her til aften var vi ude og spise og fik os en tiltrængt Pina Colada drink. Nu er vi tilbage på hotellet og trætte! Nå men Hawaii er virkelig en fantastisk ø, fantastisk strande, fantastisk vejr. I morgen skal vi så endelig ud og svømme med delfiner og i en park hvor der sku være nogle hajer og noget - så det bliver spændende! 😉 goooodnat fra 2 trætte tøser som skal op og sove i 30 graders varme.

Sea Life Park

Endnu en dag er gået I dag var vi i Sea Life park - som egentlig bare var en lille park hvor der var nogle forskellige dyr: små hajer, skildpadder, delfiner, pingviner, søløver, fugle. Parken var ikke så stor, så det eneste vi gjorde var at gå rundt og så, så vi 2 delfinshows. Selvfølgelig var vi også ude og bade med delfinerne, som egentlig var grunden til vi var der - vi fik 30 minutter i vandet for de ca. 700 vi havde betalt: det var ikke meget man fik lov til for de penge men det var stadig en fed oplevelse. Vi fik pysser af delfinerne og fik lov at danse med dem. Billeder er vedhæftet (læs: det er de dyreste billeder vi nogensinde har haft). Her til aften var vi bare ude og spise og kigge lidt i butikker. Igen i aften har det regnet, for 3 aften i træk - men det stoppede heldigvis igen. Ellers er der (nogle gange) ulideligt varmt hernede, også selvom solen ikke er fremme, det helt sindssygt I morgen skal vi bare ligge på stranden igen, og i overmorgen havde vi overvejer at tage på en bådtur, men lige nu siger vejrudsigten overskyet og regn hele dagen - så vi er meget nervøse for hvordan vores søndag skal forløbe lige nu 😉 det var hvad der var at fortælle i dag
sea_life_park
sea_life_park.jpg

Sea Life Park

Endnu en dag er gået I dag var vi i Sea Life park - som egentlig bare var en lille park hvor der var nogle forskellige dyr: små hajer, skildpadder, delfiner, pingviner, søløver, fugle. Parken var ikke så stor, så det eneste vi gjorde var at gå rundt og så, så vi 2 delfinshows. Selvfølgelig var vi også ude og bade med delfinerne, som egentlig var grunden til vi var der - vi fik 30 minutter i vandet for de ca. 700 vi havde betalt: det var ikke meget man fik lov til for de penge men det var stadig en fed oplevelse. Vi fik pysser af delfinerne og fik lov at danse med dem. Billeder er vedhæftet (læs: det er de dyreste billeder vi nogensinde har haft). Her til aften var vi bare ude og spise og kigge lidt i butikker. Igen i aften har det regnet, for 3 aften i træk - men det stoppede heldigvis igen. Ellers er der (nogle gange) ulideligt varmt hernede, også selvom solen ikke er fremme, det helt sindssygt I morgen skal vi bare ligge på stranden igen, og i overmorgen havde vi overvejer at tage på en bådtur, men lige nu siger vejrudsigten overskyet og regn hele dagen - så vi er meget nervøse for hvordan vores søndag skal forløbe lige nu 😉 det var hvad der var at fortælle i dag.
sea_life_park
sea_life_park

Vejs ende!

I morgen tidlig flyver vi mod Danmark, eller tættere på hvert falde det bliver en lang tur! Vores sidste dag på Hawaii har været....... Skidt.... Det har regnet HELE dagen. Vi formåede at gå ned på stranden 3 gange i dag, hver gang vi satte os begyndte det at regne, og vi måtte gå tilbage på hotellet. Så vi har faktisk bare siddet i lobbyen på hotellet det meste af dagen . Træls måde at slutte den sidste dag på Hawaii. I går var vi også bare på stranden, men de store skyer drillede os og skyggede konstant for solen. Vi klar til at vende snuden hjemad, og vi glæder os til at se jer alle!!!! Om ca. 11 timer begynder vores hjemrejse på omkring 26 timer (med ventetid i lufthavnene)... Hawaii har været dejligt- men nu vi klar til det kolde nord igen. Tak for denne gang Hawaii! Vi håber, at vores rejseblog indlæg kan give dig inspiration til din næste rejse. //Pernille