5 flotte opslagstavler

5 flotte opslagstavler

Opslagstavler kan have mange funktioner og netop derfor findes de også i mange designs. Dette gør det dog langt fra lettere at vælge, hvilken opslagstavle du skal vælge eller på hvilket grundlag den skal vælges, praktisk eller æstetisk? Heldigvis findes der flere opslagstavler, der formår at rumme begge aspekter og du kan derfor få en opslagstavle både opfylder de praktiske funktioner du har behov for, men samtidig også er flot at se på.

 

Den dekorative opslagstavle, Notice Board, fra The Oak Men fungerer som en forlængelse af boligindretningen og har desuden flere anvendelsesmuligheder. Pga. den magnetiske tavle har du nemlig mulighed for at udsmykke opslagstavlen med dine magneter fra ferier og barndommen. Opslagstavlen har en ramme i massiv egetræ og leveres med fem meget stærke magneter i eg samt det nødvendige remedier til montage. Du kan endda udnytte pladsen på den mørke magnettavle til at skrive indkøbslister, hilsener, citater o.l. med kridt.

 

Med opslagstavlen Pinboard har Ferm Living endnu en gang placeret sig i spidsen når det kommer til moderne boliginteriør med klassiske linjer. Denne nyfortolkning af den klassiske opslagstavle er designet af forskellige materialer og samspillet mellem disse, bringer både et unikt udtryk såvel som en høj anvendelighed til produktet. I den største sektion er der kork betrukket med stof, den mindre del er der pulverlakeret metal og disse to er omringet af en ramme i egetræ. Du kan derfor bruge den store del til knappenåle o.l. og på metaldelen kan du gøre brug af dine magneter til ophæng af de noter, opskrifter, billeder eller andre elementer, du gerne vil have fremme. På grund af det æstetiske design kan du også vælge at hænge den på væggen uden udsmykning, som et stykke kunst.

 

Den populære Mesh opslagstavle fra House Doctor har flere funktioner, hvilket gør den meget anvendelig i flere sammenhænge. Med denne opslagstavle får du nemlig flere opbevaringsmuligheder, heriblandt også til magasiner. Nederst finder du en magasinholder, hvori der kan være adskillige elementer. Vælger du fx at placere denne opslagstavle i køkkenet kan du vælge at hænge dine bedste opskrifter, postkort, invitationer eller andet dekoration på gitteret ved hjælp af clips. Du kan også vælge at hænge en mindre krukke op på gitteret og plante krydderurter eller en fin blomst heri. Brug opslagstavlen til at fremvise dine kogebøger eller indkøbslisten til den næste tur til købmanden. Pga. det enkle design og de mange muligheder kan du for eksempel også benytte opslagstavlen på kontoret til dokumenter og huskelister, i entréen til post og huskelister, i soveværelset til billeder og en god bog eller i stuen som flot dekoration med minder fra hverdag og ferier.

 

Den populære opslagstavle, Monograph, kommer med hele 286 bogstaver og giver dig dermed åbne muligheder for at skrive lige netop det du ønsker. Brug opslagstavlen i køkkenet til at skrive madplan eller indkøbsliste på, på kontoret til inspirerende citater eller i entreen til at skrive en hyggelig velkomsthilsen. Den enkle opslagstavle kan også stå på bordet ved kaffemaskinen med en sød morgenhilsen til resten af familien, med ønsket om en dejlig skoleudflugt, en reminder om at huske papirer til kontoret eller måske en hilsen den den næste der står op om at kaffemaskinen er gjort klar.

 

Den minimalistiske opslagstavle, My Spot, fra Menu består af en enkel wire og en vægt. Her kan du fx hænge dine yndlingsbilleder, tegninger, koncertbilleder, rejsebilletter, skemaer, meddelelser osv. Menu har desuden skræddersyede kalender sider i A4 hertil, der kan downloades fra deres side, udskrives hjemme, klar til at blive hængt op på denne alternative opslagstavle. En spændende opslagstavle, der vil vække opsigt i rummet.